Snehvides umulige længsler

Hvor finder du kvinden? #2

Jetsetstedet

Jetsetstedet kan både være et diskotek, en klub og en meget fancy bar. Kendetegnet er, at der altid er en dørmand og et sindssygt langt cocktailmenukort med priser, der får skyskraberne i Dubai til at ligne afrikanske lerhytter. Der er også meget tit et avanceret rangordenssystem for, om man overhovedet kan komme ind. Især i landets største byer som København og Århus. Der er en gæsteliste, en bagindgang for VIP’er, en kø for dem, der er på gæstelisten, en kø for dem, der ikke er – samt en dørmand, der uden hensyn til køen vinker folk direkte ind, hvis de er lækre, dyre eller kendte nok.

På Jetsetstedet er det til gengæld ligegyldigt, om du er hurtig i replikken eller sjov og interessant. Her gælder kun én ting: Du flasher, at du har succes. Det kan være, og er oftest, at du viser, at du er stinkende rig. De andre to muligheder er, at du oser af magt eller er kendt.

Med andre ord: Her handler det ikke om, hvem du er. Det handler derimod om, hvem de er – og de skal føle, de er noget mere pga. dig! Her er kvinderne Posh-style: tynde, lårkorte, dullede og parfumerede. Det er primært engangsknald, men kan sagtens blive et fast forhold, hvis du rent faktisk er det, du foregiver at være!

Fordi Jetetstedet handler om at flashe, at man er ved muffen, er det ekstremt vigtigt, at du er klædt dyrt og lækkert på. Der er alligevel ingen, der kan høre, hvad du siger, fordi den tjekkede dj sætter technopoppen enormt højt. Så det er udelukkende, hvordan du ser ud, og hvordan du fører dig frem, der tæller.

Hvis du er kommet ind, er det allerede en lille sejr. Næste træk er så at få dig mast op i baren – og er du ikke et kendt ansigt på stedet, kan det vare meget lang tid, inden bartenderen får øje på dig. Derfor er det en god ide med en plan, når det endelig sker.

OG DU SKAL IKKE HAVE EN HÅNDBAJER! Hvis du står på Jetsetstedet med en øl i hånden, er der stemplet ”looser” så tykt i din pande, at du kan opgive alt om at forføre kvinderne herinde.

En temmelig dyr, men sikker, måde at score på her er, at du i baren bestiller en magnumflaske Champagne og 10 glas. Det koster kassen, men det er en garanteret kussemagnet, og du vil lynhurtigt blive omringet af 10 kvinder, der alle er meget interesserede i dig. Du skal naturligvis tjekke ud, at der ikke står en eller anden hot celebrity i baren på samme tid, for herinde vinder han altid! På samme måde skal du også sikre, at der ikke er en anden, der lige har brugt magnumchampagne-tricket, for så er du i konkurrence med ham om de lækreste piger.

Men hvis du er den eneste, der gør det, har du opmærksomheden fra alle kvinderne i området.

Så handler det om at score hurtigt (medmindre du har råd til endnu en magnumflaske!). Men det plejer ikke at være svært at foreslå en af pigerne, at I skal gå et sted hen, hvor man bedre kan snakke sammen. F.eks. hjem til dig! Eller til et mindre sted. Det vil under alle omstændigheder være billigere end endnu en stor flaske af de dyre bobler.

Her gælder det, at du skal have forberedt, at I kommer hjem til dig. Der skal være whisky, cognac, måske lidt lækkerier i køleskabet, for har du scoret hende (eller dem) på Jetsetstedet, skal du holde din facade som supertjekket og ovenpå også hjemme hos dig selv. Hvor du naturligvis har gjort rent og lagt nyt sengetøj på. Ellers går hun igen!

En af metoderne til at score hurtigt er at udvælge den kvinde, du vil have, og så sige til hende, at du ved lige præcis, hvilken slags drink hun kan lide.

Her skal du så have gjort dit hjemmearbejde.

Du skal, inden du går på Jetsetstedet, have eksperimenteret lidt med en cocktailbog, så du rent faktisk har kreeret din egen drink. Den bestiller du til kvinden, og når hun spørger, hvad det er, kan du give hende dit eget navn på drinken. Specielt kreeret til hende. Totalt overdrevent blær, der viser, at du har styr på tingene og gerne vil gøre noget specielt for lige hende. Det lyder næsten banalt. Men det virker!

Det er også vigtigt at understrege, at på Jetsetstedet må man gerne kysse! Så en tur på dansegulvet eller over i hjørnet kan hurtigt afgøre, om hun er klar til ”your very own special drink” eller måske til at gå hjem til dig med det samme!

3 hurtige tips til jetsetstedet:

  1. Bestil en magnumflaske champagne i baren.
  2. Overrask med din egen hjemmedesignede drink til kvinden, du vil score.
  3. Få hende hurtigt med ud … og med hjem!

# Fortsættes næste fredag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Snehvides umulige længsler