Er jeg ikke andet end en flad mave?

HVOR FINDER DU KVINDEN? #3

Instedet

Det er her, de kreative og de kloge kommer. Og her er der også en dresscode. For tiden meget gerne stramme jeans, Converse-sko og T-shirt med et interessant print for mændenes vedkommende.

Alle har gang i en milliard projekter inden for film/tv/reklame/kunst. Men vigtigst af alt er, at her er man passioneret. Du kan godt gå herind, selvom du ikke føler dig kreativ som sådan, men så skal du have forberedt dig på, at den passion, du har – om det er vandreture i Sverige, Star Trek-serien eller motorcykler – skal trækkes helt op foran. For her er det næsten cool, hvis du er nørdet, så længe du er passioneret.

Det er nu også en god ide lige at have orienteret sig om de vigtigste film eller bøger og highlight-nyheder inden for kultur. Men her kan du ikke lyve dig til meget, fordi kvinderne ofte er begavede og gennemskuer dig. Så vær ærlig. Og tjekket!

Og du må endelig ikke flashe, at du er rig. Det kan have en nærmest negativ effekt, fordi du kun bliver målt på din intellektuelle kapital, din passion og din kreativitet.

Hvor du på Jetsetstedet skal overspille, skal du på Instedet underspille. Her er du cool. Og her går man op i, hvad folk laver. Du må meget gerne forinden have gennemtænkt, hvad dit formål med livet er – for det kan du godt blive spurgt om. På Instedet tænder kvinderne på mænd med passion.

Køb billet til Jakobs nyeste show MER’ og bedre SEX her

Igen starter du i baren eller ved et af de høje cafeborde, du ofte finder på Instederne. Men du skal stå, så man kan se dig. Her kan du både drikke øl og i nogen grad drinks. Men ikke cocktails – det hører til på Jetsetstedet.

Du lader blikket glide lidt cool rundt i lokalet for at tjekke ud, hvor der kunne være kontakt. På Instedet skal du være helt sikker på, at der er kontakt, før du går over til det sted, kvinden sidder. Men du kan på Instedet også sagtens være ude for, at kvinden selv kommer op til dig.

Det er nemlig de intellektuelle og selvstændige kvinder, du møder her. Hvis ingen synes at være interesserede i dig, som du har stået der i baren et stykke tid – så glem det og opsøg et af de andre steder.

Hvis du kommer i dialog med en kvinde her, så vær for alt i verden ærlig. Lad være med at blære dig med din store viden om bøger, hvis det eneste, du ved noget om, er de tre anmeldelser, du læste i dagens avis. Hun gennemskuer dig lynhurtigt.

Hvis du først er kommet gennem første step og har haft en fornuftig samtale med en kvinde, så kræver Instedets kvinder også, at du har en god fornemmelse for, om hun vil med hjem i aften, eller du bare skal få hendes telefonnummer.

En god strategi er at følge hende hjem og få nummeret ved gadedøren, medmindre du er heldig og kommer med ind. Hvis hun hverken vil hjem til sig selv eller dig, så tag hende med på værtshus.

3 hurtige til instedet:

-Klæd dig rigtigt på.

-Stå centralt, hvor du kan ses.

-Vær 110% ærlig og 120% passioneret.

Køb billet til Jakobs nyeste show MER’ og bedre SEX her

# Fortsættes næste fredag.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Er jeg ikke andet end en flad mave?